Alle Kategorier

ONE-STOP Home Supply Purchase Center of China

Changsha Kotto Glass Industrial Co.Ltd ble etablert i 2003 og er en profesjonell leverandør av husholdningsglass i Kina. Vi engasjerer oss i alle slags daglig bruksglass og HomeDeco-glass, inkludert vase, askebeger, skål, tallerken, kopp, krus, godterikrukke, lysestake, badekarsett, etc.

Med mer enn 20 års erfaring fra utenrikshandel, vi har dannet seg moden og effektivt innkjøpsteamutmerket salgsgruppe og i stand til å yte den beste servicen til kunder. Og har også et profesjonelt designteam som kan tilby innovative og fashinable design. Det er en kvalitetsavdeling som er ansvarlig for kvalitetsinspeksjon og sørger for at alle produkter er strengt inspisert før levering.

Det viktigste er at vi opprettholder et sterkt samarbeidsforhold med mer enn 150 glassfabrikker i Kina. Og med et stort lager på mer enn 2 kvadratmeter,mest populære glassprodukter kan leveres raskt fra vårt lager Vår strategi er å tilby en høyeffektiv one-stop leverandørtjeneste og skape en vinn-vinn fremtid med over hele verdens forhandlere og gavehandlere.

lag

Selskapet